E fa'afefea ona galue le Disposable Vape ma fa'afefea ona fa'aoga le Disposable Vape Pen?

O vape fa'aaogaina e galue i se tamai kaseti e fa'agaoioia pe a e tusi i luga o le gutu.
O lenei chipset o le a amataina se faiga faʻapipiʻi tapuni faʻatasi ai ma se faʻamalo maualuga maualuga e faʻamoemoe e tuʻuina atu ia te oe se toso e faʻatusaina le natura faʻasaʻo o se sikaleti.

E pei o se vape masani, o le ausa e gaosia e ala i se pusa o loʻo afifi i le cotton, lea e mitiia ai le e-liquid ma faʻamafanafanaina.
O le maa o le a faʻamafanafanaina le uʻamea o le uʻamea ma faʻafefe ai le sua eletise e maua ai se ao.Ae ui i lea, e ese le vape fa'aaogaina mai le vape masani ona e le mana'omia le kilia pe tape ma leai ni fa'amau e oomi ai, o lona uiga e le fa'afuase'i ona fa'agaoioia.

 1

O vape faʻaaogaina ua mamanuina e faʻaoga i se auala faʻapitoa ma faigofie.
Aveese le afifi, ma o le a sauni le vape mo le faʻaoga vave.
Na'o le tusi mai le gutu, ma o le a amata ai le fa'amalologa ma maua ai le ausa.
So'o se vape fa'aaoga o le a fa'atumu atoa ma fa'atumu i le e-liquid na e filifilia i totonu o lona afifiina.
Vape fa'aaoga e-sui e masani ona iai le masima nicotine e fai ma sui o le tapaa.

 14

O vape e mafai ona lafoai o masini mai le gutu i le mama, o lona uiga e tatau ona manava lemu ma aunoa ma le malosi tele i totonu o mama.
O le auala lea, e te fa'amautinoa ai o le aofa'i sa'o o le ausa o lo'o 'ai, ma e te le tale pe fetina'i ona o le malosi o le gaosiga o le ausa.
O le isi fa'amanuiaga o le tusi fa'atasi ma le taofiofia o le a e le fa'atupuina tele le mamafa o le ea i totonu o le vape, e ono tu'u ai i se tulaga lamatia o le liki.


Taimi meli: Tes-16-2022